nyhetssjef

nyheter

Fallende filmfordamper – alt du trenger å vite

En fallende filmfordamper er en slags varmeveksler som bruker et rør- og skalldesign for å fordampe hjertefølsomme væsker.

Fôret pumpes inn i fordamperen for å danne toppen.Det blir deretter jevnt fordelt gjennom varmerørene til enheten.

Mens de er delvis fordampet, strømmene via rør, danner et tynt lag på rørveggene, for å generere en ekstrem varmevekslerkoeffisient, gis varmen via et varmemedium.

Under påvirkning av tyngdekraften beveger væsken og dampen seg nedover.Strømmen av damp på en medstrøms måte hjelper væskens nedstigning.

På bunnen av fordamperenheten for fallende film separeres det konsentrerte produktet og dets damp fra hverandre.

nyheter-1

Utformingen av fallende filmfordampere ved CHINZ tar hensyn til 2 vitale faktorer:

1. For å redusere fôrets oppholdstid, maksimer varmeoverføringen i den mulige korte perioden.

2. Den homogene varmefordelingen sørger for at det ikke oppstår klumper av begroing på innsiden av turene under fôroverføringen.

Effektiv og høy varmeoverføring sikres ved en standardmetode som brukes ved materialvalg som tar hensyn til fôrkvalitetene.

Fordelerhodet som mates inn i rørene er ment å gi jevn fukting av røroverflatene, og forhindrer skorpedannelse som er kilden til flere store vedlikeholdsproblemer med fallende filmfordampere.

Hvordan virker det?

nyheter-2

To rom er inkludert i rør- og skallvarmeveksleren.Dens grunnleggende funksjon er å sette kjøle- eller oppvarmingsvæske, referert til som et medium, i indirekte men nær kontakt med en produktvæske, referert til som prosedyrevæsken.

Mellom media og prosedyrevæskene, energi utveksles må varmes opp via en rør- og skallvarmeveksler.Når en skall- og rørveksler brukes til å fordampe en komponent av en prosedyrevæske, er mediet varmere enn prosedyrevæsken, og energi overføres fra mediet til prosessvæsken.

Oppvarmingsmediet blir kretset via skallsiden av skall- og rørvarmeveksleren, spesielt når det gjelder fallfilmfordampere.Fordamperens rørside mottar prosessvæsken.En del av produktet fordampes og energi flyttes fra varmemediet inn i produktet.

Prosessvæsken helles i toppen av fallfilmfordamperne og fordeles jevnt gjennom varmevekslerens varmerør.Væsken må spres for å strømme ned innsiden av hvert rør.

Begrepet fallende film refererer til væskefilmen som går ned i rørene og er kilden til varmeveksleren.

Hvorfor fallende filmfordamper?

En fordamper med fallende film er en type varmeveksler som er ekstremt effektiv og effektiv.På grunn av den fantastiske termiske ytelsen til en vellaget fallfilmfordamper, har flere firmaer på tvers av de fleste nøkkelsektorer gradvis oppgradert utstyret sitt fra utdaterte stigende faste fordampere, fordampere med tvungen sirkulasjon, eller calandria-type fordampere eller 100LPH fallende filmfordampere .

Vedlikehold og utvikling av en veldig tynn film av umiddelbart synkende væske laminert til den indre overflaten av fordampningsrørene lar fallende filmfordampere oppnå sin fine termiske ytelse.

Kontakten mellom prosessvæsken og oppvarmingsmediet maksimeres av det like spredte væskelaget, som lar den raskeste energien bevege seg fra mediet til prosessvæsken.

Dette innebærer raskere fordampningshastigheter og volumet for å bruke et kjøligere varmemedium, som begge er fordelaktige for behandling av termisk nedbrutt materiale!

For å oppnå denne høyeste ytelsesgraden, må den synkende væsken fordeles jevnt gjennom alle rørene, fordeles likt rundt omkretsen av hvert rør, laminert til innsiden av hvert rør, og bevege seg nedover hvert rør med optimal hastighet.

Sanger som ikke har blitt tilstrekkelig fuktet kan føre til at termisk labile produkter brytes ned, er hovedkilden til begroing av fordampertjenester og har dårlig termisk ytelse.

nyheter-3

Bruk av fallende filmfordamper

· Mat og Drikke

· Legemidler

· Papirer

· Meieri-industri

· For produkter med lav begroingsevne

· Kjemisk industri

Wenzhou CHINZ Machinery Co.Ltd optimerer sin flytlamineringsteknologi for hver fallende filmfordamper den designer og bygger.Ved utforming av strømningslamineringssystemet.Vi erkjenner at ulike applikasjoner kan ha en unik blanding av variabler, som ekstraktinnhold, faststoffinnhold, ønsket reduksjon i løsningsmidlet og damphastighet, som må tas i betraktning.

Resultatet er en liten fordamper med fallende film med høy gjennomgående liten begroing og svært konsistente, regulerte fordampningstemperaturer.Mange tolkninger av fallende filmfordampere får øyeblikkelig fordel, spesielt i hampbransjen.

Påliteligheten og ytelsen til en fordamper med fallende film er ekstremt avhengig av designerens tekniske ferdigheter.Wenzhou CHINZ Machinery gleder seg over å tilby høyytelsesutstyr og utstyrstjenester som er omhyggelig produsert, utviklet og felttestet.Kontakt oss nå for å kjøpe en fallende filmfordamper eller vite mer om vårt prosessutstyr og dets tjenester.


Innleggstid: 17. mai 2023